Şehit Gülşah Güler Anaokulu
Yeni Mh. Küpçüler Cad. Kreş Sitesi C/Blok No158/3 Erenler/SAKARYA
Sabit 0264 241 15 05

VİZYON

İstiyoruz ki; Şehit Gülşah Güler Anaokulu eğitim teknolojileri ile donatılmış, öğrencilerinin yeteneklerini iyi kullanabilen, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir kurum olsun. Böylece kurumumuz; mükemmellik anlayışı içerisinde sürekli değişimi ve gelişimi benimseyerek hizmetin yürütüldüğü çevrede bilim ve kültür merkezi olsun.

MİSYON

Şehit Gülşah Güler Anaokulu olarak; Milli Eğitim Temel Kanunu’nun belirttiği genel amaçlar çerçevesinde Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlı, ulusunun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, yaşamı seven, doğayı ve doğada yaşayan canlıları seven, çağdaş, katılımcı, yaratıcı, insan haklarına ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen bunları davranış haline getirmiş, kendini yenileyen, güvenli ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

İkili

08:00-13:00 13:00-18:00